Velkommen til

 

 

 

 

 

 

 

 

Det å bli innvitert til middag og møtes over et velsmakende og hyggelig måltid er for mange et høydepunkt. La oss gjøre forberedelsene, så får du mer overskudd til å konsentrere deg om gjestene. Maten bringes varm fra oss. Anrett den på serveringsfat og du kan ønske velkommen til bords.

Minsteanntall for levering av varm mat er 10 personer. Alle middagsretter er bregnet til to gangers servering. Hovedertten blir levert komplett med saus grønnsaker kokte poteter og pynt til fatene.



Tillegg for:

Fløte poteter 10,-
Bakt potet 10,-
Tyttebær 5,-

 

 

 

 

Hovedretter:

Helstekt okse indrefilet serveres med: Kremet peppersaus eller bearnaisesaus - wokket grønnsaker,rødløk,squash,sjampinjong,smørdampet babygulerøtter,brokkoli og fløtepoteter kr385,-

Pannestekt hjortefilet serveres med: Viltsaus- wokket grønnsaker,rødløk,squash,sjampinjong,smørdampet babygulrøtter,svisset rosenkål og koktepoteter kr 385,-

Kalvestek serveres med: Fløtesaus,Svisset rosenkål,Smørdampet babygulrøtter og ristet sjampinjong kr340,-

Helstekt kalkunfilet med: Fløtesaus,Waldorfsalat,smørdampet babygulrøtter, og svisset rosenkål kr320,-

Mail: ja-lykk@online.no Mob: 90 66 33 90